Historiek

Zaakvoerder en oprichtster van Agence C is Caroline Van Keymeulen.

Eind jaren ‘90

Caroline verzorgt het onthaal op verschillende congressen en seminaries. Ze ontfermt zich eveneens over het onthaal, acties, sportevenementen en roadshows voor KBC, Mercedes, Smart, Société Générale, …

2000-2008

Caroline zoekt gepaste profielen uit voor verschillende bedrijven op de Brussels Motorshow, waaronder Mercedes, Smart, Peugeot en Citroën. Ook voor exposanten op de Millionaire Fair selecteert ze nauwkeurig hostesses.

Ze gaat ook aan de slag bij commerciële zenders VTM en VT4/VijfTV.

2008

Caroline ondersteunt de preselecties van televisieprogramma’s als Wipe Out (een samenwerking  tussen VMMa en Endemol) en organiseert ook zelf castings voor bedrijven.

2009

Caroline beslist om haar activiteiten te bundelen in de onderneming Agence C. Ze kiest persoonlijk de Agence C “People” en baseert zich hiervoor op strenge criteria om enkel de beste medewerkers voor uw bedrijf of organisatie in te zetten.

2010-2020

Agence C selecteert nog steeds “people” volgens de filosofie van 2009. Ondertussen is Agence C uitgegroeid tot een bureau dat projectmanagers, een casting manager en verschillende freelance medewerkers in dienst heeft om de klant nog beter te kunnen bedienen.

Najaar 2020

Agence C en Proteine slaan de handen in elkaar. Deze samensmelting is een logisch gevolg op enkele succesvolle samenwerkingen in de voorafgaande jaren. Doordat beide hostessenagentschappen gemeenschappelijke normen en waarden delen én ook complementair zijn in diensten en regiodekking,  zullen klanten nog vlotter bediend worden. Crew zal nog meer werk worden aangeboden.

Agence C meer dan een hostessenbureau. Bij ons is uw merk onze zorg.

Inschrijven

Wil jij ook voor ons werken?

We nodigen jou uit onze inschrijvingsfiche in te vullen. Indien uw kandidatuur wordt weerhouden, ontvangt u van ons een uitnodiging op onze casting.

Schrijf je in

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul uw aanvraag in en u ontvangt binnen de 24u een offerte.

Vraag uw offerte aan