Over ons

Agence C is een full service promo- en hostessenbureau uit Gent. Onze meertalige medewerkers kunnen ingezet worden voor events, promotionele acties en onthaal. U zoekt de juiste mensen voor uw event of campagne? Wij luisteren naar u en houden rekening met uw wensen, zodat we u op de best mogelijke manier kunnen helpen.

Onze aanpak zowel naar de klant als naar onze medewerkers is heel persoonlijk. Meteen onze grootste troef! Niettemin mag u van ons het allerbeste verwachten qua kwaliteit en professionalisme. Onze hostesses en promoteams worden zorgvuldig geselecteerd en getraind zodat wij er zeker van zijn dat ze bij uw brand of type organisatie passen!

Wilt u uw event of campagne net dat tikkeltje extra geven? U kan steeds beroep doen op onze freelance stylistes en make-up artists, die in overleg met u de perfecte look en stijl voor het geselecteerde team kunnen uitdenken. U kan bij ons ook kledij inhuren: wij bieden u een ruime keuze aan keurige jurken en mantelpakjes aan, alsook glamouroutfits en themapakjes.

Om het plaatje geheel compleet te maken: u kan bij Agence C ook steeds professionele presentatoren inhuren. Onze freelance krachten hebben de nodige ervaring waardoor u van hen de hoogst mogelijke kwaliteit mag verwachten.

Als u kiest voor Agence C, kiest u voor het totaalpakket aan service. Onze medewerkers zijn bovendien inzetbaar in heel België! U kan ook op ons rekenen voor opdrachten in Nederland en Luxemburg.

Caroline

Caroline

External event consultant

by mail
info@agence-c.be

Gabrielle & Delphine

Gabrielle & Delphine

Planning & Recruitment Officers

by mail
jobs@agence-c.be

Alexandre

Alexandre

Managing Director

by mail
info@agence-c.be

Inschrijven

Wil jij ook voor ons werken?

We nodigen jou uit onze inschrijvingsfiche in te vullen. Indien uw kandidatuur wordt weerhouden, ontvangt u van ons een uitnodiging op onze casting.

Schrijf je in

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul uw aanvraag in en u ontvangt binnen de 24u een offerte.

Vraag uw offerte aan