Visie & Waarden

Agence C wil een landelijk netwerk aan hoogkwalitatieve hostesses en promo people leveren aan zowel multinationals als KMO’s in diverse sectoren. Wij beloven onze klanten een professionele aanpak zonder loze beloftes, met een eerlijke en open communicatie. Zeg ons wat u nodig heeft en wij zorgen voor een snelle en correcte opvolging van uw aanvraag.

Om de kwaliteit van onze database te garanderen, onderwerpen wij onze kandidaat-medewerkers aan een strenge screening en krijgen onze nieuwe kandidaten een diepgaande training. Van al onze medewerkers wordt professionaliteit, vriendelijkheid en 100% inzet verwacht. Ook onze ervaren medewerkers worden alert gehouden: voor elk project wordt een specifieke briefing opgemaakt en indien nodig krijgen onze mensen een aangepaste training. Op die manier zorgen wij ervoor dat onze mensen zich blijven ontwikkelen op werkvlak.

Agence C besteedt ook veel aandacht aan de talenkennis van zijn medewerkers. Kandidaten worden in het aanwervingsproces uitvoerig getest op hun kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels. Deze informatie en eventuele kennis van andere talen wordt nauwkeurig bijgehouden in onze database. Zo kunnen wij steeds de juiste medewerkers inzetten, die voldoen aan de door u vereiste taalcapaciteiten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Agence C zal tot het uiterste gaan om de juiste mensen te vinden voor uw evenement of campagne. Het agentschap  biedt ook een solide back office ondersteuning aan van elke actie. Na elk project volgt een evaluatie zodat er indien nodig bijgestuurd kan worden in het licht van toekomstige projecten. Enkel op die manier kan er een goede vertrouwensband op lange termijn ontstaan tussen beide partijen.

Agence C staat ook voor innovatie: het agentschap probeert steeds in te spelen op de laatste veranderingen in het technologisch landschap en de wereld van de sociale media. Wij kunnen u bijvoorbeeld steeds voorzien van iPads. U kan ons ook terugvinden op social medianetwerken als Facebook en YouTube.

Ons agentschap draagt ook respect voor diversiteit en milieu hoog in het vaandel. Dit respect voor diversiteit wordt ook weerspiegeld in onze database: iedere kandidaat die voldoet aan bepaalde voorwaarden (vriendelijk, uitstraling, geëngageerd, betrouwbaar,…) wordt opgenomen in ons bestand, ongeacht ras, religie, afkomst, … Ook het milieu wordt bij Agence C niet vergeten: onze kledij wordt steeds op ecologische wijze gewassen en ook onze promotietassen zijn 100% ecologisch.

Kortom, als u kiest voor Agence C, kiest u voor een agentschap dat garant staat voor een professionele aanpak zonder loze beloftes, kwaliteit, een op uw bedrijf/organisatie afgestemde aanpak, klanttevredenheid en innovatie, met het nodige respect voor diversiteit en milieu.

Als u verder nog vragen hebt, nodigen wij u vriendelijk uit om contact met ons op te nemen.

Het Agence C team

Inschrijven

Wil jij ook voor ons werken?

We nodigen jou uit onze inschrijvingsfiche in te vullen. Indien uw kandidatuur wordt weerhouden, ontvangt u van ons een uitnodiging op onze casting.

Schrijf je in

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul uw aanvraag in en u ontvangt binnen de 24u een offerte.

Vraag uw offerte aan